Studie kiezen lastig?

Hoe weet je nu welke opleiding bij jou past?

Vind jij het spannend om een keuze te maken?

Voel jij je onzeker over je gemaakte keuze?

 

Er valt zoveel te kiezen.

Zelf heb ik als middelbare scholier het kiezen van een opleiding als moeilijk ervaren. Veel studies leken me interessant, ik vond het aanbod een oerwoud aan keuzes. Daaruit wilde ik de perfecte studie kiezen en dan waren er ook nog de goed bedoelde adviezen uit mijn omgeving. Kortom: hoe kon ik ontdekken welke opleiding bij mij paste?

Een opleiding kiezen gaat niet vanzelf. Hoe moet je een keuze maken als je niet goed weet wie je bent en wat je kunt? Heb je geen idee waar je moet beginnen? Of twijfel je tussen een paar opleidingen? Dit is het moment om na te denken over een opleiding. Dit proces is een ontdekkingstocht. In 3 tot 5 gesprekken kan ik jou hierbij begeleiden. Door met jou op zoek te gaan naar wat jij belangrijk vindt en kunt, jouw interesses en kwaliteiten te onderzoeken met als doel te komen tot een passende studiekeuze.

Heb je vragen of wil je wel eens kennismaken,
vul dan het contactformulier in.Onderneem actie en maak werk van JOUW studiekeuze!