Loopbaancoaching

Loopbaancoaching bij Kimme Coaching

Bij Kimme Coaching staat de professionele groei en persoonlijke ontwikkeling van werknemers centraal. Mijn loopbaancoaching is gericht op het bieden van ondersteuning bij diverse werk gerelateerde vraagstukken. Of het nu gaat om het vinden van wat energie geeft in je baan, het bereiken van een betere balans tussen werk en privé, of het bepalen van je volgende carrièrestap, ik sta klaar om je te begeleiden.

Een persoonlijke en holistische aanpak

Mijn coaching is gebaseerd op de autonomie van de individu, met een focus op het ontwikkelen van jouw unieke kwaliteiten en competenties. Ik werk vanuit een holistische benadering, het één is tenslotte niet los te zien van het ander. Waarbij ik niet voorbij ga aan de verbinding: doen, denken, voelen en willen. Mijn doel is om jou te faciliteren in je leerproces, zodat je zelf de antwoorden vindt die je zoekt. Ik noem het ook wel de zoektocht naar jouw innerlijk leiderschap met als gevolg het beste uit jezelf te halen.

Persoonlijke ontwikkeling begint bij inspiratie en betrokkenheid. Het gaat om het verkrijgen van inzicht in eigen kwaliteiten en valkuilen. Door je eigen grenzen te verleggen en beperkingen te ontdekken, bevorder je jouw ontwikkeling. Voor mij is leren lef hebben om uit de comfortzone te stappen. Hoe zit dat met jou?

Hoe het coachingstraject werkt

We beginnen met een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we jouw wensen en doelen bespreken en een duidelijk beeld vormen van wat coaching inhoudt. Vervolgens gaan we samen op zoek naar jouw specifieke coachvraag. In de onderzoeksfase kunnen diverse thema’s aan bod komen. Gedurende het traject, dat bestaat uit meerdere gesprekken, zetten we diverse methodieken en creatieve werkvormen in om bewustwording en betekenisgeving te stimuleren. We evalueren regelmatig de voortgang, zowel op inhoud als proces.

Maak een afspraak

Ben je klaar om de eerste stap te zetten in je loopbaanontwikkeling? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek. Op verzoek stel ik graag een persoonlijke offerte voor je samen. Laten we samen jouw pad naar professionele invulling en persoonlijke groei ontdekken.