Loopbaan APK -gratis ontwikkeladvies-

Om succesvol te zijn in je loopbaan, heb je een zekere affiniteit met je functie nodig. Echter de arbeidsmarkt is aan het veranderen en je bent je niet meer zo zeker van je professie. Hoe is het met je innerlijke balans, hoe is het gesteld met je persoonlijke waarden, je eigenwaarde en je marktwaarde?

Dit zijn enkele elementen die bepalend zijn voor een succesvol verloop van je loopbaan. Deze elementen hebben ook regelmatig onderhoud nodig. Het plegen van dit onderhoud zou een vanzelfsprekende zaak moeten zijn. Om dit te stimuleren kunnen werkenden en werkzoekenden in Nederland vanaf augustus 2020 kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanprofessional. Door de coronacrisis verandert de economie fors. Werk wordt vaker digitaal uitgevoerd, er komen nieuwe banen bij en tegelijkertijd zijn er banen die verdwijnen. Het kabinet wil mensen helpen om zich aan te passen aan die nieuwe realiteit.

Zie het onderhoud aan je loopbaan als een APK. Het ontwikkeladvies geeft inzicht in het toekomstperspectief van het huidige werk, de eigen competenties en de toekomstige loopbaanmogelijkheden. Het ontwikkeladvies bestaat uit meerdere gesprekken, een arbeidsmarktscan en wordt afgerond met een concreet ontwikkelplan.

Is jouw loopbaan toe aan een APK? Wil je meer weten over of je aanmelden voor een kosteloos ontwikkeladvies*: https://kimmecoaching.nl/contact/

 

*Een ontwikkeladvies volgens de regeling NL leert door: