Achtergrond

“Hoe je ermee omgaat bepaalt of het een succes wordt.”

Naar de principes van psychiater en filosoof Viktor E. Frankl, uit het boek “geef zin aan je werk”.

 

Achtergrond

Zo sta ik in het leven, ik kijk naar mogelijkheden. Mijn Friese identiteit is te kenmerken als: nuchter en toch persoonlijk, betrokken en begaan met de mensen om me heen. Ik ben werkzaam in het brede vakgebied Personeel en Organisatie. Voorheen in de profit- en sinds 9 jaar in de non-profitsector. Dit dynamische vak heeft het blijvende thema: de menselijke kant maakt het verschil. Waarden die op mij van toepassing zijn: integriteit, verbinding met mensen, echtheid en autonomie.

Als coach werk ik vanuit de overtuiging dat ieder mens uniek is en de kwaliteiten in zich heeft om zijn eigen stip op de horizon te kunnen realiseren.

Coachees die ik heb mogen begeleiden omschrijven me als: empathisch, begripvol, open, nieuwsgierig en betrouwbaar. Ze waarderen de verscheidenheid van methodieken die ik inzet.

In 2016 heb ik de opleiding tot coach aan Windesheim gevolgd, dit is een NOBCO/EMCC geaccrediteerde en St!R-geregistreerde opleiding. In 2010 volgde ik een opleiding bedrijfsorganisatie en personeelsmanagement aan de Hanze Hogeschool en in 2004 rondde ik de opleiding HBO personeel en arbeid aan de Noordelijke Hogeschool te Leeuwarden af.

Reflectie is voor mij het middel om kritisch naar mijn handelen als coach te blijven kijken. Ook de feedback van mijn coachee is daarin van toegevoegde waarde.

Ik ben aangesloten bij de Nobco (Nederlandse Orde voor Beroepscoaches) en geregistreerd als erkend coach. Ik hanteer de beroepscode die is opgesteld door de NOBCO vanuit de onderwerpen: Respect, Integriteit, Verantwoordelijkheid en Professionaliteit.

Aukje van der Werf

nobco-logo

Een kennismakingsgesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend.Graag maak ik op verzoek een offerte.